Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)

de _Alina_ in Sosuri, 13 Oct 2012 | 11334 vizualizari

 

E o reteta super-usoara si delicioasa de la mama. Ea o face de ...hmm... multi ani si pentru ca imi place foarte mult am decis sa o fac si eu. Cand eram copil iarna serveam la friptura si la barabule coapte acest tip de mujdei... deja salivez cand ma gandesc :)

 

INGREDIENTE

  • 2.5 kg rosii
  • 85 g ardei iute cu tot cu seminte
  • 60 g usturoi
  • 3 lingurite sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii picant, raw (pentru iarna):

Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!

TIPS-URI

1

Puteti sa strecurati semintele daca doriti un sos mai smooth!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu rosii